Cloud Computing

Med Cloud Computing opnår dine medarbejdere friheden til at arbejde med virksomhedens data, når de vil, og hvor de vil.

 

Cloud computing skaber grundlag for mobilitet og bringer produktiviteten med på turen rundt til kunderne eller hjem.

 

Med adgang til mail, dokumenter, CRM og telefoni, mister medarbejderne ikke overblik, og kan agere på farten, som hvis de sad på kontoret.

 

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning, og lærer dine medarbejdere at bruge den.

Hvad er Cloud Computing?

 

Cloud Computing er services der afvikles i skyen, eller måske mere korrekt, på servere i centrale datacentre, som der er adgang til via Internettet.

 

Cloud Computing adskiller sig fra traditionel databehandling ved at give virksomheder adgang til en række programmer og tjenester efter behov, samtidig med at it-afdelingen får en fælles pulje af konfigurerbare databehandlings- ressourcer i platforms-, infrastruktur- og programlagene.

 

Når Cloud Computing benyttes rigtigt, kan virksomhederne udrette mere, hurtigere, ved at udnytte styrken i massive datacentre og it-tjenester uden at skulle opbygge, administrere eller vedligeholde dem.

 

Hvorfor bruge Cloud Computing?

 

Fordi det det flytter fokus fra kompleksiteten, så der i højere grad kan fokuseres på at tilfredsstille det stigende behov for nye programmer, enheder og løsninger, der følger i kølvandet på den eksplosive vækst i datamængden.

 

Væksten i enheder, apps og datamængden er mere udfordrende og spændende end nogensinde. Det skaber nye behov.

 

Cloud Computing gør det nemmere at opfylde behov for "mere, hurtigere", så dine medarbejdere kan levere nye projekter og produkter, administrere flere enheder på en nemmmere måde, behandle flere data hurtigt og få udviklings- og testmiljøer hurtigere op at køre.

Exchange Online

Exchange Online tilbyder de samme muligheder som du måske allerede kender fra din nuværende Outlook/ Exchange løsning.

 

Du har funktioner som

 • fælles og/eller private mails

 • fælles og/eller personlig kalender

 • fælles og/eller kontakter

 • opgave styring

 

Du slipper for en Exchange server i serverrummet, med deraf følgende omkostninger til vedligholdelse og sikkerhed.

Office 365

Office 365 er en abonnements ordning hos Microsoft, som giver licensretten til at benytte den seneste version af det kendte MS Office program, enten som installeret på egne enheder, eller som web app.

 

Desuden tilbydes en række online services, i forskelligge planer, der tilgodeser forskellige behov for databehanling og dataopbevaring (storage).

 

Office proframmerne fungerer på  Windows, OS (Mac), og iOS (iPad og iPhone).  

Azure

Windows Azure er en åben og fleksibel platform, der giver dig mulighed for hurtigt at bygge, installere og administrere dine programmer i skyen.

 

Windows Azure tilbyder en oppetid på 99,95 %, og giver mulighed for at bygge og køre image programmer med høj tilgængelighed uden at fokusere på infrastrukturen.

 

Windows Azure er et alternativ til egen serverpark, med deraf følgende omkostninger til etablering, drift, vedligeholdelse og sikkerhed.

CRM

Effekten ved at benytte CRM i salgsprocessen er veldokumenteret.

 

Sales Force har opnået global succes med deres CRM løsning, som er nemt at komme i gang med. Her kan du hurtigt skabe dig et overblik, når det gælder virksomhedens aktiviteter i relation til kunder og kunde emner.

 

Microsoft Dynamics CRM er en noget mere omfattende løsning, og med lang række tilpasnings - og integrations muligheder, der også tilbydes i en pakke sammen med Office 365 og Power BI. 

PBX - telefoni styring

Telefoniløsning er cloud baseret, idet omstillingsbordet (PBX'en) er placeret på en server i et datacenter. Telefoner forbindes til PBX via Internettet. Telefoniløsningen er meget fleksibel og kan tilpasses, så den imødekommer de fleste behov.

 

Med løsningen kan smartphones, mobiltelefoner og bordtelefoner knyttes til jeres virksomheds  omstillingsbord, og integreres i et telefonnummer.  Så er det meget enklere, hurtigere og mere effektivt at kontakte dig og viderestille opkald til dine kollegaer.

 

Du kan styre hvilken telefon du ønsker at modtage opkald på via en smartphone app, der endvidere fungerer som opkaldsplatform, og giver dig overblik over kontakter og historik.

VoIP konference

Den VoIP konference løsning vi leverer er velegnet i mellem store mødelokaler med deltagelse af op til 15 personer.

 

Generende baggrundsstøj undertrykkes og lydkvaliteten er fantastisk god, hvilket sikre at konferencer gennemføres unden tab af vigtig information.

 

Løsningen understytter fuld duplexder,  er udstyret med tre højttalere, der giver en afbalanceret og fyldig  lyd, som sammenholdt med integrerede specielle mikrofoner sikre, at samtaler føres i en kvalitet, som hvis I sidder i nærheden af hinanden - og ikke på hver sin side af kloden!

Virtual Server

Hvis din virksomhed har særlige behov, der ikke kan opfyldes af standardiserede produkter, f.eks. muligheden for at køre flere eller større hjemmesider på den samme server, er løsning måske en dyr dedikeret server. Eller måske overvejer du at anskaffe og placere en server i huset. Det er løsninger der kan være særdeles omkostningtunge, og måske i mange tilfælde, "at skyde gråspurve med kanoner".

 

Med en Virtual Server får din virksomheden det bedste fra begge verdener.

 

Vi administrerer serveren, du betaler kun for det du bruger.

Microsoft

Mange Cloud Computing løsninger er baseret på tjenester  fra Microsoft, som vi har samarbejdedet med i mere end 15 år.

 

Vi har erfaring med

 • Office 365

 • MS Office+

 • MS ERP

 • MS CRM

 • Office Apps

 • Lync

 • Azure

Apple

Apples cloud baserede tjenester er velkendte, og iTunes var blandt de første, der opnåede stor udbredelse.

 

Tjenesterne er: 

 • iTunes

 • iCloud

 • App Store

Adobe

Vi har de seneste år udviklet vores forhold til Adobe, og er Certificated Sales Partners. Adobe tilbyder deres meget populære produkter i en cloudbaseret løsning, som brugere abonnerer på.

 

Produkterne er:

 • Photoshop

 • Bridge

 • Illustrator

 • Indesign

 • Premiere Pro

 • Dreamweaver

 • Acrobat mfl

Apps

 

Cloudbaserede tjenester, der benytter smartphone apps som front end, har udviklet sig markant de senere år.

 

Vi deltager i udviklingen af CrowdEyes© App'en til iOS og Andoid.

 

Har du en god ide - vi kan hjælpe dig med at realiserer den, heruder:

 • at udvikle ideen

 • at designe

 • at kode

 • at etablerer nødvendig infrastruktur

 • at lancere og markedsføre