top of page

Office 365

 

Office 365 er en online abonnementsordning hos Microsoft, som giver licensretten til at benytte den seneste version af de velkendte MS Office programmer, enten som installeret på egne enheder, eller som web app.

 

Desuden tilbydes en række online services, i forskelligge planer, der tilgodeser forskellige behov for databehanling som f.eks. webmøder i Skype for Business og virksomhedsmail i Exchange Online og fillagerplads i OneDrive.

 

Office programmerne fungerer på  Windows, OS (Mac), og iOS (iPad).

 

Vi hjælper dig igennem junglen af muligheder, så du kan beslutte, hvilken løsning der er rigtig for dig. Og vi hjælper dig igang, så du efter få timer føler dig sikker, og kan benytte løsningen.

Du skal have adgang til internettet for at kunne benytte Office 365-planer.

 

Det kræver også adgang til internettet for at få adgang til de skytjenester, som er en integreret del af Office 365, for eksempel mail, konferencefunktioner og andre tjenester.

 

Mange Office 365-planer inkluderer også desktopversionen af Office, f.eks. Office 365 Business Premium og Office 365 Enterprise E3.

 

Vi anbefaler de planer der giver ret til at benytte desktopversionen af Office-programmerne, fordi du kan arbejde offline i forvisning om, at næste gang du opretter forbindelse til internettet, bliver alt dit arbejde automatisk synkroniseret, så du aldrig behøver at spekulere på, om dine dokumenter er opdateret.

 

Desktopversionen af Office bliver automatisk opdateret og opgraderet via  forbindelse til internettet. Det betyder at du altid har de nyeste versioner til at hjælpe dig med arbejdet.

Office 365 planer med desktopversioner af MS office, giver ret til at installerer og benytte MS Office Plus, der indeholder programmerne:

  • MS Word

  • MS Excel

  • MS PowerPoint

  • MS Publisher

  • MS Outlook

  • MS OneNote

  • MS Lync

  • MS Access

 

Tilkøbes kan:

  • MS Visio

  • MS Project

 

På nuværende tidspunkt er følgende app's tilgængelige:

 

Office til Android™: Få vist, opret, og rediger dokumenter med Word-, Excel- og PowerPoint-apps til touchskærm. Du kan være sikker på, at Office til Android bevarer dit indhold og din formatering intakt, så dokumentet stadig ser fantastisk ud, når du igen er tilbage på din pc eller Mac. I Word kan du tilføje kommentarer eller registrere ændringer, mens du arbejder sammen med andre. Gennemgå og opdater Excel-regneark, og tilføj nemt formler eller diagrammer. Lav ændringer i PowerPoint-præsentationer, og projicer dem trådløst på en stor skærm.

Du kan få vist dokumenter gratis med Office til Android. Redigering og oprettelse af dokumenter kræver et kvalificeret Office 365-abonnement: Office 365 Home, Office 365 Personal, Office 365 University, Office 365 Business, Office 365 Business Premium, Office 365 Enterprise E3 og E4, Office 365 Enterprise E3 og E4 (priser, som tilbydes offentlige myndigheder), Office 365 Government E3 og E4, Office 365 Education E3 og E4 til studerende, Office 365 Education E3 og E4 til fakultetsmedarbejdere og Office 365 ProPlus.

 

Office til iPad®: Få vist, opret og rediger dokumenter med berøringsvenlige Word-, Excel- og PowerPoint-apps. Du kan være sikker på, at Office til iPad bevarer dit indhold og din formatering intakt, så dokumentet stadig ser fantastisk ud, når du igen er tilbage på din pc eller Mac. I Word kan du tilføje kommentarer eller registrere ændringer, mens du arbejder sammen med andre. Gennemgå og opdater Excel-regneark, og tilføj nemt formler eller diagrammer. Lav ændringer i PowerPoint-præsentationer, og projicer dem trådløst på en stor skærm.Du kan få vist dokumenter gratis med Office til iPad. Redigering og oprettelse af dokumenter kræver et kvalificeret Office 365-abonnement: Office 365 Home, Office 365 Personal, Office 365 University, Office 365 Business, Office 365 Business Premium, Office 365 Enterprise E3 og E4, Office 365 Enterprise E3 og E4 (priser, som tilbydes offentlige myndigheder), Office 365 Government E3 og E4, Office 365 Education E3 og E4 til studerende, Office 365 Education E3 og E4 til fakultetsmedarbejdere og Office 365 ProPlus.

 

Office Mobile: Office Mobile er forudinstalleret på Windows Phone 8 og fås til udvalgte iPhones® og Android-telefoner. Office Mobile giver en flot visning af Office-indhold og mulighed for redigering af indhold på farten. Og du kan være sikker på, at Office Mobile bevarer dit indhold og din formatering intakt, så dokumentet ser fantastisk ud, når du igen er tilbage på din pc eller Mac. Office Mobile til iPhone og Android-telefoner er gratis til ikke-kommerciel brug. Du skal bare downloade appen på din telefon.Hvis du vil redigere eller oprette dokumenter eller have adgang til dokumenter gemt lokalt på SharePoint og OneDrive for Business, skal du have en gyldig Office 365-plan: Office 365 Business Premium, Office 365 Enterprise, Office 365 Enterprise E3 og E4 (priser, som tilbydes offentlige organisationer), Office 365 Government E3 og E4, Office 365 Education E3 og E4 til studerende, Office 365 Education E3 og E4 til fakultetsmedarbejdere, Office 365 ProPlus og Office 365 University.

 

Outlook Mobile: Windows Phone 8 indeholder en forudinstalleret version af Outlook, som du kan bruge til at få adgang til din mail på Outlook.com, i Office 365 eller Exchange.

 

OneNote: Du kan bruge OneNote-mobilappen til at få adgang til dine noter, når du er på farten. Denne app fås til Windows Phone 8, iPhone, iPad og Android-telefoner.

 

OWA: Hvis du har et Office 365-abonnement, der omfatter Exchange Online, kan du bruge OWA-appen til at sortere, scanne og svare på mails og til at holde styr på din tidsplan. Denne app fås til iPhone og iPad.

 

Lync Mobile: Hvis din organisation bruger Skype for Business eller den nyeste version af Lync, kan du bruge Lync-appen til mobilenheder eller Skype for Business-appen til mobilenheder for at holde forbindelsen på din mobilenhed. Denne app fås til Windows Phone 8, iPhone, iPad og Android-telefoner.

 

SharePoint Newsfeed: Hvis din organisation anvender den nyeste version af SharePoint, kan du bruge SharePoint Newsfeed til at få adgang til din nyhedsstrøm fra din mobilenhed. Denne app fås til Windows Phone 8, iPhone og iPad.

Kan vi hjælpe dig?
Ring 70 20 60 32

Kontakt venligst mig!

Dine detaljer er sendt succesfyldt!

Hvad er Office 365?

 

Office 365 er en række online services, der afvikles i skyen, eller måske mere korrekt, på servere i centrale datacentre, som der adgang til via Internet.

 

Online services omtales også som cloud computing, og adskiller sig fra traditionel databehandling ved at give virksomheder adgang til en række programmer og services efter behov, samtidig med at it-administratoren får en fælles pulje af konfigurerbare databehandlings- ressourcer i platforms-, infrastruktur- og programlagene.

 

Når cloud computing benyttes rigtigt, kan virksomhederne udrette mere på kortere tid, ved at udnytte styrken i den massive datakraft der er tilgængelig i datacentre og it-services uden at skulle opbygge, administrere eller vedligeholde dem.

 

Hvorfor bruge cloud computing?

 

Fordi det flytter fokus fra kompleksiteten, så der i højere grad kan fokuseres på at tilfredsstille det stigende behov for nye programmer, enheder og løsninger, der følger i kølvandet på den eksplosive vækst i datamængden.

 

Væksten i enheder, apps og datamængden er mere udfordrende og spændende end nogensinde. Det skaber nye behov.

 

Cloud computing gør det nemmere at opfylde behov for "mere, hurtigere", så dine medarbejdere kan levere nye projekter og produkter, administrere flere enheder på en nemmmere måde, behandle flere data hurtigt og få udviklings- og testmiljøer hurtigere op at køre.

bottom of page