top of page

Kontakter

Med en kontaktperson funktion på flere enheder og Exchange Online er det nemt at holde styr på dine kontakter, fordi data lagres i Exchangeserveren, og automatisk synkroniseres med alle dine enheder.

Du vedligeholder således kun dine kontakter på en af enhederne, hvorefter oplysningerne opdateres, og er tilgængelig på alle dine enheder. Og du kan nemt dele dine kontaktdata med andre.

Opgaver

Med en opgavefunktion på flere enheder og Exchange Online er det nemt at holde styr på dine opgaver, fordi data lagres i Exchangeserveren, og automatisk synkroniseres med alle dine enheder.

Du vedligeholder således kun dine opgaver på en af enhederne, hvorefter oplysningerne opdateres, og er tilgængelig på alle dine enheder. Og du kan nemt delegere og holde styr på opgaverne.

Exchange Online

Da supporten af Microsoft Small Busines Server 2003 blev udfaseset, var det er ikke muligt at erstatte den med en anden nyere Small Business Server, for næsten samtidigt forsvandt Small Busines Server 2011 fra hylderne. Heldigvis var der ingen grund til at fortvivle, for Exchange Online blev en realitet. 

 

Mange kender styrken ved at have en Exchange server i huset. Desværre er det forbundet med relativt store omkostninger for især de små virksomheder, at erstatte den gamle Small Business Server med nyt server udstyr, der kan det samme. Men fortvivl ikke, for Exchange serveren indgår nu i rækken af online services fra Microsoft, og er fortsat det mest pålidelige bud på en mail server, med mulighed for at tilgå mails, kalender, kontakter og opgave styring, fra et stort antal enheder. 

 

Kombineret med en lokal fileserver, er virksomheden sikret en løsning, med høj grad af tilgængelighed nu og fremover.

Mail

Exchange Online hjælper med at beskytte dine oplysninger med avancerede funktioner. Antimalware- og antispamfiltrering beskytter postkasser. Funktioner til beskyttelse mod datatab forhindrer brugere i at komme til at sende følsomme oplysninger til uvedkommende personer. Globale redundante servere, funktioner til genoprettelse efter nedbrud og et team af sikkerhedseksperter, der overvåger Exchange Online døgnet rundt, sikrer dine data. Garanteret oppetid på 99,9 %.

Kalender

Med en kalenderfunktion på flere enheder og Exchange Online er det nemt at planlægge og holde styr på dine aftaler, fordi data lagres i Exchangeserveren, og automatisk synkroniseres med alle enheder.

Du vedligeholder således kun din kalender fra en af enhederne, hvorefter oplysningerne opdateres og er tilgængelig på alle dine enheder. Og du kan nemt dele din kalender, så andre kan se, rette eller oprette aftaler.

 

Hvad er Exchange Online?

Exchange Online er en online service, der afvikles i skyen, eller måske mere korrekt, på servere i centrale datacentre, som der adgang til via Internettet.

 

Online services omtales også som cloud computing, og adskiller sig fra traditionel databehandling ved at give virksomheder adgang til en række programmer og services efter behov, samtidig med at it-administratoren får en fælles pulje af konfigurerbare databehandlings- ressourcer i platforms-, infrastruktur- og programlagene.

 

Understøttede mailklienter

Følgende klienter understøtter fuld Exchange Online funktionalitet:

  • MS Outlook 2010 Windows

  • MS Outlook 2013 Windows

  • MS Outlook 2016 Windows

  • Outlook 2011 Mac

  • MS Entourage 2008 WSE

  • MS Outlook Web App

 

bottom of page