top of page

Finansiering

Måske er en leasing aftale, hvis du som et stigende aftal virksomheder vælger at lease din it-løsning, Herved kan du styrke fokus på virksomhedens kerneforretning og på at skabe vækst og øge konkurrenceevnen. Vel at mærke uden at belaste likviditeten unødigt ved selv at indkøbe dyrt udstyr.

 

Leasing handler med andre ord om at lade virksomhedens penge arbejde dér, hvor de arbejder bedst. Og om at forvandle store anskaffelsessummer til overkommelige månedlige leasingafgifter, som giver virksomheden fuldt overblik over sit cash-flow.

Ved at lease frem for at eje er det muligt at få helt op til 100 procent af udstyrets pris finansieret  inklusive moms. Leasingaftaler kan både være baseret på ren finansiering, men også udstyres med ekstra services som reparation af udstyr, løbende serviceeftersyn, teknologisikring og administration. Og får du pludselig behov for nyt og bedre udstyr, baner leasing vejen for hurtig udskiftning uden store udsving i omkostningerne. 

Har du spørgsmål til, hvordan du kan bruge leasing i din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

 

 Fordele

  • Uanset hvilken type virksomhed du befinder dig i, er der ofte god grund til at overveje at lease nyt udstyr frem for at eje det selv.

  • Leasing handler først og fremmest om fleksibilitet. Om ikke at binde penge i udstyr og om at erstatte store engangsudbetalinger med overkommelige, månedlige leasingafgifter. Fleksibiliteten ligger også i muligheden for  efter eget valg  at indbygge tillægsydelser som service, reparation, forsikring og administration i din leasingaftale. Og vil du slippe for besværet med at skulle sælge det brugte udstyr, når leasingaftalen udløber, klarer vi også det for dig. 

  • Når du leaser nyt udstyr, får du fuldt skattefradrag for leasingafgiften. Samtidig er der ingen momsudbetaling på udstyret, som når du selv finansierer det. Endelig optages visse typer af udstyr, som er leaset, ikke i din virksomheds balance. Det betyder, at du ved at lease frem for at eje, kan forbedre din virksomheds økonomiske nøgletal.

Kan vi hjælpe dig?
Ring 70 20 60 32

Kontakt venligst mig!

Dine detaljer er sendt succesfyldt!

Skal vi mødes?

bottom of page