top of page

Netværk

Netværket er en vital del af din virksomheds IT-løsning, fordi det binder dine servere, arbejdsstationer, og andet udstyr sammen. Netværkets effektivitet har dermed direkte indflydelse på kvaliteten i samspillet mellem de enkelte enheder og tilgængeligheden til dine data.

 

Dine data skal være tilgængelige altid og uanset, og der stilles derfor specifikke krav til opsætning og installation af routere, switche og andet netværksudstyr, for at skabe en kontinuerlig tilgang til filer, mail, og fælles ressourcer.

Vi har de nødvendige kompetencer og kan bistå dig, så du er sikker på at få et velfungerende netværk, der sikrer at dine data er tilgængelige.

WLAN (Wireless Local Area Network) også kaldet Wi-Fi, eller trådløst netværk, er typisk et supplement til kablede netværk, så mobile enheder bekvemt kan forbindes til de fælles ressourcer, herunder filer, printere og Internettet.

At etablere et stabilt trådløst netværk kan være en udfordring. Det kræver viden om netværkets "natur" og viden om det netværksudstyr, der er bedst egnet til at løse opgaven.

 

Den viden har vi.

LAN (Local Area Network) - er ofte det primære netværk, der binder dine servere, arbejdsstationer, printere og andre enheder sammen.

 

Det er kabelbaseret, hvilket sikrer stor stabilitet, hastighed og dermed bedst mulige tilgængelighed.

 

Vi har de kompetencer der er forudsat for at etablere et velfungerende kablet netværk.

 

WAN (Wide Area Network) - er et netværk der forbinder enheder over store geografiske områder. Et eksempel er Internettet, der er globalt og forbinder flere milliarder digitale enheder.

Det kan være en udfordring at etablere en tilfredsstillende internetforbindelse i nogle landområder. Og det kan være vanskeligt at få kontakt til relevante personer, når oplysninger om givne muligheder skal indhentes hos potentielle udbydere.

Vi varetager dialogen, leverer udstyret og sørger for de aftaler der skal til, så du kan få en tilfredsstillende internetforbindelse.

bottom of page