top of page

Server

Med en klassisk client-/serverløsning får din virksomhed en uovertruffen performance, der sikrer jer hurtig og sikker tilgang til jeres fælles ressoucer, hvad enten det er filer, mails, CRM eller ERP.

 

Med en full-blown Microsoft Server 2012 R2 baseret løsning i huset får du det hele, i en kvalitet uden sidestykke. Den kan skaleres, så den afspejler din virksomheds behov for services og brugere, uden at det påvirker oplevelsen af dynamiske svartider og tilgængelighed. 

 

Hvis du kan klare dig med mindre, er en Microsoft baseret filserver eller NAS tilstrækkelig til at sikre kontinuerlig og hurtig adgang til jeres filer. Og kombineret med online services til håndtering af mails, CRM og ERP, drager du fordel af begge verdener.

 

 

 

Kan vi hjælpe dig?
Ring 70 20 60 32

Your details were sent successfully!

Synology NAS

En NAS (Network Attached Storage) er den løsningen du skal vælge hvis du ønsker at I skal dele filer via netværket eller lagre data fra videoovågning.

 

Synology er et af stærkeste brands, og foretrækkes af mange på grund af funktionalitet og brugervenlighed.

 

Synology NAS benyttes primært til opbevaring og deling af filer, men understøtter desuden mange af de services, der tidligere kun var tilgængelige i dedikerede server.

 

En NAS løsning er derfor ofte det foretrukne valg i mange små virksomheder, der ikke har særlige behov.

 

Microsoft Server 2012 R2

Microsoft Server 2012 R2 bygger på stolte traditioner, og er i det rigtige hardware miljø "state of the art" i forhold til dynamik, stabilitet og kvalitet.

 

Med en tilpasset installation, baseret på Microsoft 2012 Server R2, får din virksomhed den bedste it-platform, med uovertruffen performance, tilgængelighed og adgang til:

  • fælles og/eller personlige filer,

  • print til fælles eller individuelle printere,

  • fælles og/eller private mails,

  • fælles og/eller personlig kalender,

  • opgave styring,

  • remote-backup,

  • fælles internetadgang,

  • intranet, SharePoint

QNAP NAS

QNAP NAS er et alternativ, som flere har fået øjnene op for de seneste år.

 

Produktserien understøtter i store træk de samme funktioner som andre NAS.

 

QNAP NAS benyttes primært til opbevaring og deling af filer, men understøtter desuden mange af de services, der tidligere kun var tilgængelige i dedikerede server.

 

En NAS løsning er derfor ofte det foretrukne valg i mange små virksomheder, der ikke har særlige behov.

 

Microsoft 2003 Small Business Server udfases omkort tid, og det er ikke muligt at erstatte den med en anden nyere Small Business Server. Men fortvivl ikke for vi kender en god løsning. 

 

Mange kender styrken ved at have en 2003 Small Business Server i huset. Desværre er det forbundet med relativt store omkostninger for især de små virksomheder, at erstatte den gamle Small Business Server med nyt server udstyr, der kan helt det samme. Men fortvivl ikke, for der er findes en løsning, som kan tilfredstille det samme behov, til en pris der er lavere end den, der i sin tid blev betalt for implementering af 2003 Small Business Serveren.

 

Kombinationen af en lokal fileserver, eventuelt suppleret med en SQL server og en Microsoft Online Exchange, kan gøre jobbet. Løsningen kan suppleres og tilpasses med andre servere og online tjenester efter behov.

 

bottom of page