top of page

Windows Server 2003 - End Of Life.

Den 14. juli 2015 var det slut. Efter denne dato opdateres Windows Server 2003, herunder Windows 2003 Small Business ikke længere via internettet, fordi Microsoft har stoppet supporten og dermed udgivelsen af sikkerheds- opdateringer og rettelser. 2003 servere kan derfor blive sårbare over for hackere og virus m.m..

Mange virksomheder er opmærksomme på dette, men måske ikke er bevidste om konsekvenserne ved at forsætte dette med 2003 serveren som platform.

Microsoft vurderer, at der forsat er mange Windows Server 2003 i drift, som potentielt har været i risiko for at blive kompromiteret siden den 14. juli 2015.

Opgaven med at opgraderingen til nyere server platforme, kan også være en udfordring på højde med år 2000 problematikken, fordi mange af de applikationer, der afvikles på 2003 serverne, benytter sig af den gamle 32-bit arkitektur, der ikke i alle tilfælde kan afvikles på en nyere Windows Server 2012 R2 med 64 bit arkitektur.

Det efterlader ofte virksomhederne i det svære valg - enten at miste muligheden for at benytte applikationen, eller at fortsætte afviklingen på en platform, der har været usikker siden den 14. juli 2015.

Vi har allerede opgraderet mange løsninger, og har derfor erfaret hvad der skal til for migrere til en ny platform. Vi har på den baggrund forståelse for at finde nye løsninger, der kan afløse ældre forretningskritiske applikationer.

Så hvis du ikke allerede har fundet en løsning, der kan hjælpe dig videre, er det måske os du søger.

Vi har erfaringen og kompetencerne, og vi afbejder efter fastlagte procedure, der sikre at vi kommer hele vejen rundt om opgaven, og ender op med en succes, hver gang.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page