top of page

Sidste frist for gratis opgradering til Windows 10 er den 29. juli 2016


Du er allerede ekspert. Windows 10 er så velkendt og nemt at bruge, at du straks føler dig som ekspert. Menuen Start er tilbage i en udvidet form, og vi overfører dine fastgjorte apps og favoritter, så de er klar til brug.

Det starter og fortsætter hurtigt, har mere indbygget sikkerhed, så du er godt beskyttet, og det er designet til at fungere med software og hardware, du har i forvejen.

Det kombinerer styrken i Windows 8 med Windows 7.Windows Insider.

Millioner af mennesker bruger allerede Windows 10

Windows Insider Program er et globalt community af fans, som elsker Windows og vil hjælpe med at gøre det bedre. Insiders ser operativsystemet i de tidlige faser og spiller en rolle i udformningen. Deres feedback har medvirket til at skabe det bedste Windows nogensinde.

Læs mere om at være en del af Windows Insider-communityet.

Specifikationer

De gælder for en foreløbig version af Windows 10 og kan ændres uden varsel.

Systemkrav

Hvis du vil opgradere til Windows 10 på din pc eller tablet, kræves der følgende.

Nyeste operativsystem: Sørg for, at du kører den nyeste version, enten Windows 7 SP1 eller Windows 8.1 Update.

Er du i tvivl om, hvilken version du kører? Tjek det her.

Skal du downloade den nyeste version? Klik her for at hente Windows 7 SP1 eller Windows 8.1 Update.

Processor: Processor eller SoC på 1 GHz eller hurtigere

RAM: 1 GB (gigabyte) for 32-bit eller 2 GB for 64-bit

Harddiskplads: 16 GB for 32-bit operativsystem, 20 GB for 64-bit operativsystem

Grafikkort: DirectX 9 eller nyere med WDDM 1.0-driver

Skærm: 1024 x 600

Vigtige bemærkninger

Mulighederne for at opgradere en enhed afhænger ikke kun af systemspecifikationen. Andre faktorer omfatter driver- og firmwareunderstøttelse, programkompatibilitet og funktionsunderstøttelse, uanset om enheden overholder minimumspecifikationen for Windows 10.

Hvis din pc eller tablet kører Windows 7 SP1 eller Windows 8.1 Update i øjeblikket, kan du kontrollere, om den overholder kravene, ved at bruge "Kontrollér min pc" i appen Hent Windows 10.

Programmer, filer og indstillinger overføres normalt som en del af opgraderingen. Der kan dog være visse programmer eller indstillinger, som ikke overføres.

Under opgraderingen tjekker Windows, om abonnementet på dine antivirus- og antimalwareprogrammer er opdateret. Windows fjerner programmerne, men bevarer dine indstillinger. Efter opgraderingen installerer Windows den senest tilgængelige version med de indstillinger, der var angivet før opgraderingen. Hvis dit abonnement ikke er opdateret, aktiverer opgraderingen Windows Defender.

Nogle programmer, som du har fået leveret fra din OEM, kan blive fjernet inden opgraderingen.

Visse programmer fra tredjepart scannes for programkompatibilitet i appen “Hent Windows 10”. Hvis der er et kendt problem, som forhindrer opgraderingen, vises en liste med programmer, der har kendte problemer. Du kan vælge at acceptere, hvorved programmerne fjernes fra systemet inden opgraderingen. Sørg for at kopiere listen, før du accepterer, at programmet fjernes.

Funktioner, der udfases

Hvis du har Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate, Windows 8 Pro med Media Center eller Windows 8.1 Pro med Media Center, og du installerer Windows 10, bliver Windows Media Center fjernet.

Afspilning af dvd'er kræver separat afspilningssoftware

Skrivebordsgadgets i Windows 7 bliver fjernet som en del af installationen af Windows 10.

Windows 10 Home-brugere får automatisk opdateringer fra Windows Update.

7-kabale, Minestryger og Hjerterfri, der var forudinstalleret i Windows 7, bliver fjernet som en del af installationen af Windows 10-opgraderingen. Microsoft har lanceret en version af 7-kabale og Minestryger, der hedder “Microsoft Solitaire Collection” og “Microsoft Minesweeper”.

Hvis du har et USB-drev, skal du downloade den nyeste driver fra Windows Update eller fra producentens website.

Hvis du har installeret Windows Live Essentials på systemet, fjernes programmet OneDrive og erstattes med indbakkeversionen af OneDrive.

Flere krav til brug af bestemte funktioner

Cortana er i øjeblikket kun tilgængelig i Windows 10 for USA, Storbritannien, Kina, Frankrig, Italien, Tyskland og Spanien.

Talegenkendelse afhænger af enhedens mikrofon. Du opnår en bedre taleoplevelse ved at have en:

High fidelity-mikrofonopstilling

Hardwaredriver med fremvist mikrofonopstilling

Windows Hello kræver et specialiseret infrarødt kamera til ansigtsgenkendelse eller irisregistrering eller en fingeraftrykslæser, som understøtter Windows Biometric Framework.

Continuum er tilgængelig i alle Windows 10-versioner. Du skal bare manuelt slå tablettilstand til og fra via Løsningscenter. Tablets og 2-i-1’ere med GPIO-indikatorer eller en laptop- og slateindikator kan konfigureres til at skifte til tablettilstand automatisk.

Musik og video streames via Xbox Music eller Xbox Video, som er tilgængelig i visse lande og områder. Du kan finde en opdateret liste over lande og områder under Xbox på Windows-websitet.

To faktor-godkendelse kræver brug af en pinkode, biometrisk enhed (fingeraftrykslæser eller infrarødt kamera) eller en telefon med WiFi- eller Bluetooth-funktioner.

Antallet af programmer, der kan fastgøres, afhænger af minimumopløsningen for programmet.

Hvis du vil bruge berøring, skal du have en tablet eller en skærm, der understøtter multiberøring (flere oplysninger)

En Microsoft-konto kan være nødvendig for nogle funktioner

Internetadgang (internetudbyderen kan opkræve gebyrer)

Sikker bootstart kræver firmware, der understøtter UEFI v2.3.1 Errata B og har Microsoft Windows-nøglecenteret i UEFI-signaturdatabasen


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page