top of page

Vi sælger stadig "håndbyggede" pc!


Vi har solgt mange, rigtig mange gennem de senest 15 år. Og vi sælger dem stadig. Det er typisk til de kunder, der købte en pc hos os for 5, 7 eller 9 år siden, eller kunder som vil have noget andet end det de kan få i Elgiganten, diverse webshops og andre steder. Og det får de. Kunder der køber deres nye pc hos os, får en pc, der er bygget efter deres ønsker, hvad angår udseende og kapacitet. Vi bygger dem simpelthen, så de passer det til behov de skal indfri.

Prismæssigt ligger niveauet en smule over det, en pc kan købes til andre steder. Men de kunder der henvender sig hos os for at købe en pc, prioriteter andre forhold højere end prisen.

Når vi bygger en pc, gør vi det med baggrund i 25 års erfaring, og med de bedste produkter vi kan skaffe. Det gør at vi kan levere en pc i den bedste kvalitet. Der er stadig pc der ude, som er bygget for mere end 10 år siden.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page