ITX1company © All rights reserved

ITX1company

- always nearby!

 

Kildegårds plads 1
DK-2820 Gentofte

+45 70 20 60 32

info@itx1.com

  • facebook-square
  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter Square
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

Seagates 10 TB Barracuda Pro - udvikling forsætter - større, bedre, billigere.

26 Jul 2016

Fik du lyst til mere lagerplads på din pc? Seagate kan have hørt dig, for tirsdag morgen sendte verdens hidtil "største" harddisk på markedet.

Med 10 TB spiller Barracuda Pro ikke alene ud med en meget stor kapacitets. Seagate satser også på at gøre harddisken hurtig, med montering af en massiv 256 MB cache, og et drevet der spinner med 7.200 omdr./min. 

 

 
Selvfølgelig kan "ydeevne" lyde som et overflødigt samtaleemne, i en tid med SSD harddiske, der nemt kan ramme 1,5 Gbps når der læses fra den, men alt taget i betragtning, er denne 3,5-tommer Barracuda Pro er stadig forholdsvis livlig, med en vedvarende overførselshastighed på 220MBps.

 

Barracuda Pro bruger Konventionel Magnetic Recording, og er ikke forseglet og fyldt helium eller eksotiske magnetisk teknologi, for at opnå den store lager kapacitet. Talsmænd siger, at den er bygget på en syv-platter design, hvilket normalt betyder et større strømforbrug på grund af antallet af spindende plader. Seagate oplyser, at drevet er et af ​​de mere effektive, der er tilgængelige for tiden.

 

Ifølge Seagate, drevet forbruger kun 6,8 watt i søgemode, og 4,5 watt i tomgangsmode, hvilket gør det til en forholdsvis lav forbruger.

 

Hvordan klare drevet sig i sammenligning med de store SSD harddiske? Samsungs annoncerede for nyligt, at de har "verdens største SSD" drev klar. Det koster $ 1.500 for 4 TB, eller omkring 37 cent/gigabyte. Den nye Seagate Barracuda Pro kommer ind på omkring 5 cent/gigabyte.

 

 

Please reload

Featured Posts

Sidste frist for gratis opgradering til Windows 10 er den 29. juli 2016

July 25, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload