top of page

Seagates 10 TB Barracuda Pro - udvikling forsætter - større, bedre, billigere.

Fik du lyst til mere lagerplads på din pc? Seagate kan have hørt dig, for tirsdag morgen sendte verdens hidtil "største" harddisk på markedet.

Med 10 TB spiller Barracuda Pro ikke alene ud med en meget stor kapacitets. Seagate satser også på at gøre harddisken hurtig, med montering af en massiv 256 MB cache, og et drevet der spinner med 7.200 omdr./min.

Selvfølgelig kan "ydeevne" lyde som et overflødigt samtaleemne, i en tid med SSD harddiske, der nemt kan ramme 1,5 Gbps når der læses fra den, men alt taget i betragtning, er denne 3,5-tommer Barracuda Pro er stadig forholdsvis livlig, med en vedvarende overførselshastighed på 220MBps.

Barracuda Pro bruger Konventionel Magnetic Recording, og er ikke forseglet og fyldt helium eller eksotiske magnetisk teknologi, for at opnå den store lager kapacitet. Talsmænd siger, at den er bygget på en syv-platter design, hvilket normalt betyder et større strømforbrug på grund af antallet af spindende plader. Seagate oplyser, at drevet er et af ​​de mere effektive, der er tilgængelige for tiden.

Ifølge Seagate, drevet forbruger kun 6,8 watt i søgemode, og 4,5 watt i tomgangsmode, hvilket gør det til en forholdsvis lav forbruger.

Hvordan klare drevet sig i sammenligning med de store SSD harddiske? Samsungs annoncerede for nyligt, at de har "verdens største SSD" drev klar. Det koster $ 1.500 for 4 TB, eller omkring 37 cent/gigabyte. Den nye Seagate Barracuda Pro kommer ind på omkring 5 cent/gigabyte.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page