top of page

Exchange Online

Mange kender styrken ved at have en Exchange server i huset. Desværre er det forbundet med relativt store omkostninger for især de små virksomheder, at erstatte den gamle Small Business Server med tilsvarende nyt udstyr. Men fortvivl ikke, for Exchange serveren indgår nu i rækken af online services fra Microsoft. Exchange Online er fortsat det mest pålidelige bud på en mail server, med mulighed for at tilgå mails, kalender, kontakter og opgave styring, fra et stort antal enheder.   

Mail

Exchange Online hjælper med at beskytte dine oplysninger med avancerede funktioner. Antimalware- og antispamfiltrering beskytter postkasser. Funktioner til beskyttelse mod datatab forhindrer brugere i at komme til at sende følsomme oplysninger til uvedkommende personer. Globale redundante servere, funktioner til genoprettelse efter nedbrud og et team af sikkerhedseksperter, der overvåger Exchange Online døgnet rundt, sikrer dine data. Garanteret oppetid på 99,9 %.

Kalender

Med en kalenderfunktion på flere enheder og Exchange Online er det nemt at planlægge og holde styr på dine aftaler, fordi data lagres i Exchangeserveren, og automatisk sykroniseres med alle enheder.

Du vedligeholder således kun din kalender fra af enhederne, hvorefter oplysningerne opdateres og er tilgængelig fra alle dine enheder. Og du kan nemt dele din kalender, så andre kan se, rette eller oprette aftaler.

 

Kontakter

Med en kontaktperson funktion på flere enheder og Exchange Online er det nemt at holde styr på dine kontakter, fordi data lagres i Exchangeserveren, og automatisk sykroniseres med alle enheder.

Du vedligeholder således kun dine kontakter på en af enhederne, hvorefter oplysningerne opdateres, og er tilgængelig fra alle dine enheder. Og du kan nemt dele dine kontaktdata med andre.

Opgaver

Med en opgavefunktion på flere enheder og Exchange Online er det nemt at holde styr på dine opgaver, fordi data lagres i Exchangeserveren, og automatisk sykroniseres med alle enheder.

Du vedligeholder således kun dine opgaver på en af enhederne, hvorefter oplysningerne opdateres, og er tilgængelig fra alle dine enheder. Og du kan nemt delegere og holde styr på opgaver.

Kan vi hjælpe dig?
Ring 70 20 60 32

Kontakt venligst mig!

Dine detaljer er sendt succesfyldt!

Skal vi mødes?

Hvad er Exchange Online?

Exchange Online er en online service, der afvikles i skyen, eller måske mere korrekt, på servere i centrale datacentre, som der adgang til via Internet.

 

Online services omtales også som cloud computing, og adskiller sig fra traditionel databehandling ved at give virksomheder adgang til en række programmer og services efter behov, samtidig med at it-administratoren får en fælles pulje af konfigurerbare databehandlings- ressourcer i platforms-, infrastruktur- og programlagene.

 

Understøttede mailklienter

Følgende klienter understøtter fuld Exchange Online funktionalitet:
 

  • MS Outlook 2007 Windows

  • MS Outlook 2010 Windows

  • MS Outlookk 2013 Windows

  • Outlook 2011 Mac

  • MS Entourage 2008 WSE

  • MS Outlook Web App

  •  

 

 

 

bottom of page