top of page
Åbenhed og fleksibilitet

 

Azure er en åben platform, der understøtter ethvert operativsystem, sprog, værktøj og enhver struktur – fra Windows til Linux, SQL Server til Oracle, C# til Java.

 

Her kombineres det bedste fra Windows- og Linux-økosystemerne i en fleksibel løsning, der gør det muligt at udvikle fantastiske programmer og tjenester, som fungerer på alle enheder.

Microsoft Azure

 

CrowdEyes© og mere end 500 andre virksomheder benytter MS Azure.

 

Azure er den brancheførende platform, såvel i forhold til infrastruktur som i forhold til service og Platform-as-a-Service.

 

Med en kraftig kombination af administrerede og ikke-administrerede tjenester er det muligt at udvikle, installere og administrere programmer, som efter behov, og opnå uovertruffen produktivitet

Skal vi mødes?

Det er over alt

 

Azure afvikles på et voksende globalt netværk af Microsoft-administrerede datacentre på tværs af 19 områder, hvilket giver dig adskillige muligheder for at køre programmer og sikre, at dine kunder altid får en virkelig god ydeevne.

 

Azure er den første multinationale clududbyder i Kina og fortsætter med at udvide til nye regioner verden over.

 

 

Økonomisk og skalerbart

 

Med Azure er det muligt at skalere op eller ned i forhold til det aktuelle behov, så du kun betaler for det, du bruger.

 

Minutafregning og en vilje til at være konkurrendygtig på populære infrastrukturtjenester som beregning, lagring og båndbredde, betyder, at du altid får den bedste pris i forhold til ydeevne.

Vi skaber infrastruktur

 

Vi kan klargøre virtuelle Windows maskiner og -programmer, så det er muligt at bruge de samme virtuelle maskiner og administrationsværktøjer i Azure, som var det et lokalt miljø.

 

 

Hvad kan jeg gøre med Azure?

 

Azure er en online services, der afvikles i skyen, eller måske mere korrekt, på servere i centrale datacentre, som der adgang til via Internet.

 

Online services omtales også som Cloud Computing, og adskiller sig fra traditionel databehandling ved at give virksomheder adgang til en række programmer og services efter behov, samtidig med at it-administratoren får en fælles pulje af konfigurerbare databehandlings- ressourcer i platforms-, infrastruktur- og programlagene.

 

Når cloud computing benyttes rigtigt, kan virksomhederne udrette mere på kortere tid, ved at udnytte styrken i den massive datakraft der er tilgængelig i datacentre og it-services uden at skulle opbygge, administrere eller vedligeholde dem.

 

Hvorfor bruge cloud computing?

 

Fordi det flytter fokus fra kompleksiteten, så der i højere grad kan fokuseres på at tilfredsstille det stigende behov for nye programmer, enheder og løsninger, der følger i kølvandet på den eksplosive vækst i datamængden.

 

Væksten i enheder, apps og datamængden er mere udfordrende og spændende end nogensinde. Det skaber nye behov.

 

Cloud computing gør det nemmere at opfylde behov for "mere, hurtigere", så dine medarbejdere kan levere nye projekter og produkter, administrere flere enheder på en nemmere måde, behandle flere data hurtigt og få udviklings- og testmiljøer hurtigere op at køre.

Administration af identitet og adgang

 

Vi kan administrere dine brugerkonti, synkronisere med eksisterende lokale kataloger, oprette enkeltlogon på tværs af Azure, Office 365 og hundredvis af populære programmer som eksempelvis Salesforce, DocuSign, Google Apps, Box, Dropbox m.fl.

 

 

Vi kan udvikle apps

 

Vi kan udvikle og installér en lang række forskellige apps til Android, iOS og Windows, der udnytter alle skyens fordele – herunder web-, mobil-, medie- og line of business-løsninger.

 

Skalér automatisk op eller ned for at opfylde ethvert behov.

 

Kan vi hjælpe dig?
Ring 70 20 60 32
Hybride løsninger

 

Med sine anerkendte hybride cloud løsninger til virksomheder, er det ikke nødvendigt at vælge mellem et datacenter og den offentlige sky. Med Azure får du det bedste fra begge verdener og udvider dine it-muligheder uden at gøre det mere komplekst.

 

Med Azure bliver datalagring, sikkerhedskopiering og genoprettelse mere effektiv og økonomisk. Det er også nemmere at udvikle programmer, der kan bruges både i det lokale miljø og i clouden.

Your details were sent successfully!

bottom of page