top of page

Intelligente
AV-løsninger

Vi leverer effektive multimedieløsninger, der balancerer forholdet mellem tekst, billede og lyd, så I opnår den optimale effekt, i det lokale løsningen skal virke.

Løsningen kan effektivt understøtte et behov for at kommunikere på tværs af geografiske lokationer, og derved reducere omkostninger til rejser.

Vi implementerer løsningen så den afspejler jeres behov, og vi hjælper jer i gang med at bruge den.

De løsninger vi leverer, balancerer tekst, billede og lyd i den bedste kvalitet, med en intelligent og intuitiv brugervenlighed. 

 

Med en komplet AV-løsning i eksempelvis mødelokalet vil du opleve, hvordan multimedie teknologi kan give jeres møder en helt ny dimension, med effektiv vidensdeling, der kan optimere beslutningsprocessen.

 

Dine mødedeltagere vil få den ultimative oplevelse, når du præsenterer den seneste promotion video, viser dem jeres nye hjemmeside live, gennemgår de seneste udviklingstiltag oplistet i en PowerPoint præsentation, eller taster nøgletallene for næste års budget direkte i et excel ark, som du derefter rundsender via mail systemet.

En løsning som denne er stærkt vanedannende og helt uundværlig, når den er prøvet et par gange.

Med interaktiv projicering kan du vise indhold fra Windows pc, Mac eller andre eksterne kilder direkte på et whiteboard. Du kan tilføje information med en pen, dele viden og samarbejde i en dynamisk proces med udgangspunkt i det I ser. Når I har nået et resultat, kan du nemt og effektivt gemme  samt udskrive og distribuere via e-mail.

Projektorerne har en ultrakort projicering, hvilket eliminerer genskin og skygger, og viser billeder i en fantastisk kvalitet. Envejspræsentation gøres til noget fra fortiden, og du opnår at mødedeltagerne involverer sig maksimalt. Når du kombinerer løsningen med VoIP conferencing, opnår du mulighed for at holde møder på tværs af geografiske lokationer.  

 

Det er slut med komplekse tilslutninger af forskellige enheder og forudgående uddannelse.  Projektorerne er nemme at bruge fra start til slut. De sikrer nem tilslutning og deling af indhold via en række kilder, inklusive pc, mobile enheder, trådløse kontor netværk og USB-flashdrev.

bottom of page