top of page

Cloud Computing

Med Cloud computing kan du give dine  medarbejdere friheden og mobiliteten til at få adgang til virksomhedens data og applikationer fra hvor som helst og når som helst, uden at skulle installere hardware eller software.

Dette eliminerer behovet for dyre investeringer i hardware og software, hvilket giver jeres virksomhed mulighed for at fokusere på kernedrift.

Derudover hjælper cloud computing jer med at forblive konkurrencedygtige foordi i har mulighed for at skalere ressourcer hurtigt og effektivt.

Med cloud computing kan I drage fordel af de nyeste teknologier uden at skulle investere i egen it-infrastruktur.

 

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning og lærer dine medarbejdere at bruge den.

Hvad er Cloud Computing?

Cloud Computing er services der afvikles i skyen, eller måske mere korrekt, på servere i centrale datacentre, der er adgang til via Internettet.

 

Cloud Computing adskiller sig fra traditionel databehandling ved at give virksomheder adgang til en række programmer og tjenester efter behov, samtidig med at IT-afdelingen får en fælles pulje af konfigurerbare databehandlingsressourcer i platforms-, infrastruktur- og program lagene.

Når Cloud Computing benyttes rigtigt, kan virksomhederne udrette mere, og hurtigere, ved at udnytte styrken i massive datacentre og IT-tjenester uden at skulle opbygge, administrere eller vedligeholde dem.

Hvorfor bruge Cloud Computing?

Fordi det det flytter fokus fra kompleksiteten, så der i højere grad kan fokuseres på at tilfredsstille det stigende behov for nye programmer, enheder og løsninger, der følger i kølvandet på den eksplosive vækst i datamængden.

 

Væksten i enheder, apps og datamæng- den er mere udfordrende og spændende end nogensinde. Det skaber nye behov.

 

Cloud Computing gør det derfor nemme- re at opfylde behov for "mere, hurtigere", så dine medarbejdere kan levere nye projekter og produkter, administrere flere enheder på en lettere måde, behandle flere data og få udviklings- og testmiljøer hurtigere op at køre.

Exchange Online

Exchange Online tilbyder de samme muligheder som du måske allerede kender fra din nuværende Outlook/ Exchange løsning.

 

Du har funktioner som

 • fælles og/eller private mails

 • fælles og/eller personlig kalender

 • fælles og/eller kontakter

 • opgave styring

 

Du slipper for en Exchange server i serverrummet, med deraf følgende omkostninger til vedligholdelse og sikkerhed.

Office 365

Office 365 er en abonnements ordning hos Microsoft, som giver licensretten til at benytte den seneste version af det kendte MS Office program, enten som installeret på egne enheder, eller som web app.

 

Desuden tilbydes en række online services, i forskellige planer, der tilgodeser forskellige behov for databehandling og dataopbevaring (storage).

 

Office programmerne fungerer på Windows, OS (Mac), og iOS (iPad).  

CRM

Effekten ved at benytte CRM i salgsprocessen er veldokumenteret.

 

Microsoft Dynamics CRM er en meget omfattende løsning, og med lang række tilpasnings- og integrationsmuligheder, der også tilbydes i en pakke sammen med Office 365 og Power BI. 

Azure

Windows Azure er en åben og fleksibel platform, der giver dig mulighed for hurtigt at bygge, installere og administrere dine programmer i skyen.

 

Windows Azure tilbyder en oppetid på 99,95 %, og giver mulighed for at bygge og køre image programmer med høj tilgængelighed uden at fokusere på infrastrukturen.

 

Windows Azure er et alternativ til egen serverpark, med deraf følgende omkostninger til etablering, vedligeholdelse og sikkerhed.

PBX - telefoni styring

Telefoniløsning er cloud baseret, idet omstillingsbordet (PBX'en) er placeret på en server i et datacenter. Telefoner forbindes til PBX via Internettet. Telefoniløsningen er meget fleksibel og kan tilpasses, så den imødekommer de fleste behov.

 

Med løsningen kan smartphones, mobiltelefoner og bordtelefoner knyttes til jeres virksomheds omstillingsbord, og integreres i et telefonnummer. Så er det meget enklere, hurtigere og mere effektivt at kontakte dig og viderestille opkald til dine kollegaer.

 

Du kan styre hvilken telefon, du ønsker at modtage opkald på via en smartphone app, der endvidere fungerer som opkaldsplatform og giver dig overblik over kontakter og historik.

VoIP konference

Den VoIP konference løsning vi leverer er velegnet i mellem- store mødelokaler med deltagelse af op til 15 personer.

 

Generende baggrundsstøj undertrykkes og lydkvaliteten er fantastisk god, hvilket sikrer at konferencer gennemføres uden tab af vigtig information.

 

Løsningen understøtter fuld duplex, den er udstyret med tre højttalere, der giver en afbalanceret og fyldig  lyd - som  sammenholdt med integrerede specielle mikrofoner sikrer at samtaler føres i en kvalitet, som hvis I sidder i nærheden af hinanden - og ikke på hver sin side af kloden!

Microsoft

Mange Cloud Computing løsninger er baseret på tjenester  fra Microsoft, som vi har samarbejdedet med i mere end 15 år.

 

Vi har erfaring med

 • Office 365

 • MS Office+

 • MS ERP

 • MS CRM

 • Office Apps

 • Lync

 • Azure

Virtual Server

Hvis din virksomhed har særlige behov, der ikke kan opfyldes af standardiserede produkter - f.eks. muligheden for at køre flere eller større hjemmesider på den samme server - er løsningen måske en dyr dedikeret server. Eller måske overvejer du at anskaffe og placere en server i huset. Det er løsninger, der kan være særdeles omkostningstunge og måske i mange tilfælde "at skyde gråspurve med kanoner".

Med en Virtual Server får din virksomheden det bedste fra begge verdener.

 

Vi administrerer serveren, du betaler kun for det du bruger.

Apple

Apples cloudbaserede tjenester er velkendte og iTunes var blandt de første der opnåede stor udbredelse.

 

Tjenesterne er: 

 • iTunes

 • iCloud

 • App Store

Adobe

Vi har de seneste år udviklet vores forhold til Adobe og er "Certificated Sales Partners". Adobe tilbyder populære produkter i en cloudbaseret løsning som brugere abonnerer på.

 

Produkterne er:

 • Photoshop

 • Bridge

 • Illustrator

 • Indesign

 • Premiere Pro

 • Dreamweaver

 • Acrobat mfl

Apps

 

Cloudbaserede tjenester, der benytter smartphone apps som frontend, har udviklet sig markant de senere år.

 

Vi deltager i udviklingen af CrowdEyes© App'en til iOS og Android.

 

Har du en god ide - vi kan hjælpe dig med at realiserer den - herunder:

 • at udvikle ideen

 • at designe

 • at kode

 • at etablere nødvendig infrastruktur

 • at lancere og markedsføre

bottom of page