top of page

ITX1company  -  generel  IT  support  i  Storkøbenhavn  og  Nordsjælland

Bruger

support

- en genvej til viden om hvordan!

 

Os der bruger en computer i vores arbejde, kender de udfordringer der ind i mellem opstår, når vi vil finde og bruge de mange ting apps kan.

Selvfølgelig giver det i den sammenhæng ingen mening, at eksempelvis MS Office har ca. 12.000 funktioner. For kun ganske få brugere benytter dem alle. Omvendt er det rart at kende de funktioner, der kan gøre det lettere at løse en specifik opgave.

Her kommer vi ind i billedet, for vi kender MS Office og ved hvad den kan. Vi kender også mange af de andre apps du bruger.

Den viden vil vi gerne dele med dig, så du er velkommen til at spørge.

Service aftale

En serviceaftale omfatter de serviceydelser og vilkår der aftales. For aftalen betales et fast månedligt beløb, der står i forhold til aftalens omfang.

 

Prisen beregnes typisk på baggrund af antallet af servere, brugere og andre forhold, der formodes at påvirke tidsforbruget til service og support. 

I forbindelse med nedbrud, hvor der vil være behov for erstatnings- hardware eller software, faktureres dette ekstraordinært.

 

Aftalen kan udvides til også at omfatte reparation, der således også dækker omkostninger til erstatnings- hardware eller software.

En serviceaftale fornyes typisk årligt, og kan opsiges med tre måneders varsel.

Kunder der ønsker en anden løsning, kan købe et klippekort med 10, 20, 30, 50 eller 100 timers service og support. Ved køb af klippekort, reduceres prisen i forhold til antallet af købte timer.

 

Kunder, der ikke ønsker en aftale, faktureres pr. time.

bottom of page