top of page

Hostede løsninger

Hosting er også Cloud Computing. Hosting betyder typisk, at enkelte centrale elementer og tjenester flyttes til -, afvikles og driftes i centrale datacentre.

Det kan eksempelvis være sikkerhedskopiering, mail, spamfiltrering, webshop og firewall. Du bevare friheden til at arbejde med tjenesterne når, hvor og hvornår du vil, men slipper for at anskaffe, drifte og vedligeholde egne faciliteter til afvikling af dem. Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning, og lærer dig at bruge den.

Hosting

Hosting er også Cloud Computing.

Hosting betyder typisk at enkelte centrale elementer og tjenester flyttes til -, afvikles og driftes i centrale datacentre. Det kan eksempelvis være sikkerhedskopiering, mail, spamfiltrering, webshop og firewall. Du bevarer friheden til at arbejde med tjenesterne hvor, når og hvornår du vil, men slipper for at anskaffe, drifte og vedligeholde  egne faciliteter. 

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning og lærer dig at bruge den.

Office 365 Backup

Office 365 Backup

Virksomheder flytter i stort omfang til skyen, og det er ikke længere et spørgsmål om hvis, men hvornår og hvordan. Mens du læser dette tænker du måske "Skal Microsoft ikke tage sig af Office 365 backup?" Microsoft påtager sig ansvaret for at online servicen er tilgængelig, mens det er kundens eget ansvar at administrere og beskytte forretningskritiske data.

Virtual Server

Virtual Server

Hvis din virksomhed har særlige behov, der ikke kan opfyldes af standardiserede produkter, f.eks. muligheden for at køre flere eller større hjemmesider på den samme server, er løsningen måske en dyr dedikeret server. Eller måske overvejer du at anskaffe og placere en server i huset. Det er to løsninger der kan være særdeles omkostningstunge, og måske i mange tilfælde "at skyde gråspurve med kanoner". Med en Virtual Server får virksomheden det bedste fra begge verdener.

SMS 1919

SMS 1919

Du kender sikkert sms-afstemninger fra fjernsynet, radioen eller busreklamerne. Du har måske selv deltaget i programmer, hvor du kunne vinde noget, købe et produkt eller tilmelde dig en tjeneste ved at sende en sms. Vi leverer en sms tjeneste som du kan benytte til markedsføring og andet ved hjælp af sms. BEMÆRK! Reguleringen af mobile indholds- og betalingstjenester er beskrevet på www.rammeaftalen.dk

Firewall

Firewall

I takt med et tiltagende fokus på sikkerhed, vælger flere virksomheder at skifte firewall til en "Next Generation Firewall" fra producenten Fortinet. Fortinet er stadig relativt ukendte i Danmark, men på verdensmarkedet har de lynhurtigt vundet anerkendelse for deres innovative produkter, fornuftige priser og uovertrufne performance. Uanset om du vælger den mindste eller største model, får du fuldstændig samme webinterface, samme features og et ubegrænset antal brugere.

Domæne hosting

Domæne hosting

Register dit eget domæne og høst alle fordelene, ved at fremstå med et domæne som er knyttet til dig, eller din virksomhed og som ingen andre kan benytte. Vi hjælper dig med at finde det bedst egnede, uanset om du ønsker .dk, .com, .net eller et af de andre topdomæner. Vi hoster domænet og administrerer dns, så domænet peger på de lokationer du ønsker.

SSL certifikat

SSL certifikat

Hvis du er seriøs med din online forretning, skal du have et SSL certifikat. Det er den bedste måde at sikre brugerdata og beskytte mod identitetstyveri. Mange potentielle kunder vil afvise at handle på et website, der ikke har et SSL certifikat. Når du viser SSL certifikatet sender du et signal om, at kunder kan handle med sindsro, fordi de er beskyttede. Forskellige typer certifikater, giver forskellige niveauer af validering. Vi hjælper dig med det rigtige certifikat og alt andet.

WebShop

WebShop

WebShopping er blevet næsten lige så populært som traditionel shopping. Fordelene er oplagte og veldokumenterede, såvel i forhold til kunderne som butikkerne. Kunderne oplever en meget fleksibel tilgang til de varer de søger, som desuden ofte er billigere end i den fysiske butik. Butikkerne når ud til en bredere og mere veldefineret kundegruppe. Desuden slipper de for mange administrative opgaver, der automatiseres.

Mailhotel

Mailhotel

Et mailhotel er et alternativ til virksomheder, der ikke har brug for de muligheder som Exchange Online rummer. Med en professionel mailløsning kan dit virksomhedsdomæne indgå som en del af jeres e-mailadresser. Det sender et mere professionelt signal til dine kunder og andre mail modtagere. Med et mailhotel, har du en omkostningslet og effektiv løsning, der understøtter et ubegrænset antal e-mailadresser.

Spamfilter

Spamfilter

Hosted Spamfilter er et heuristisk baseret spamfilter, der ved hjælp af et Bayesian filter løbende vurderer sandsynligheden for, at en indgående email kan karakteriseres som spam, malware, spear phishing eller lignende. Således vil alt uønsket post blive sorteret fra og placeret i et karantæneområde, der kan administreres 100 % af brugeren selv.

Betalingsløsning

Betalingsløsning

Betalingssystemet giver mulighed for at modtage kreditkortbetalinger på webshops og lign. Betalinger valideres og godkendes hos Nets eller Clearhouse, og opfylder derfor alle sikkerhedskrav. For at kunne benytte løsninge, skal der tillige indgås en aftale med Nets eller Clearhouse.

bottom of page