Hostede løsninger

Hosting er også Cloud Computing. Hosting betyder typisk, at enkelte centrale elementer og tjenester flyttes til -, afvikles og driftes i centrale datacentre.

Det kan eksempelvis være sikkerhedskopiering, mail, spamfiltrering, webshop og firewall. Du bevare friheden til at arbejde med tjenesterne når, hvor og hvornår du vil, men slipper for at anskaffe, drifte og vedligeholde egne faciliteter til afvikling af dem. Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning, og lærer dig at bruge den.

Hosting

Hosting er også Cloud Computing.

Hosting betyder typisk at enkelte centrale elementer og tjenester flyttes til -, afvikles og driftes i centrale datacentre. Det kan eksempelvis være sikkerhedskopiering, mail, spamfiltrering, webshop og firewall. Du bevarer friheden til at arbejde med tjenesterne hvor, når og hvornår du vil, men slipper for at anskaffe, drifte og vedligeholde  egne faciliteter. 

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning og lærer dig at bruge den.

Mailhotel

Mailhotel

Et mailhotel er et alternativ til virksomheder, der ikke har brug for de muligheder som Exchange Online rummer. Med en professionel mailløsning kan dit virksomhedsdomæne indgå som en del af jeres e-mailadresser. Det sender et mere professionelt signal til dine kunder og andre mail modtagere. Med et mailhotel, har du en omkostningslet og effektiv løsning, der understøtter et ubegrænset antal e-mailadresser.

Back Up

Back Up

Sikkerhedskopiering af vitale data er et af de vigtigste elementer i den basale IT-sikkerhed, men desværre noget vi stadig oplever at især små virksomheder tager relativt let på. Det de glemmer er at et nedbrud, en brand, eller et indbrud kan betyde at virksomhedens data pludselig er utilgængelige og det har alvorlige konsekvenser for virksomheden. Med en løsning, som den vi leverer, er der styr på sikkerhedskopieringen.

Exchange

Exchange

Hvis du ofte sender og modtager mail med store vedhæftede filer, vil en konventionel Online Exchange løsning ofte ikke være tilstrækkelig, fordi den øvre grænse for størrelsen på vedhæftede filer er fastsat til 25 GB. Vi leverer på den baggrund en hosted Exchange løsning med en fastsat grænse på 200 GB for vedhæftede filer. Denne løsning er hosted i et dansk datacenter.

Spamfilter

Spamfilter

Hosted Spamfilter er et heuristisk baseret spamfilter, der ved hjælp af et Bayesian filter løbende vurderer sandsynligheden for, at en indgående email kan karakteriseres som spam, malware, spear phishing eller lignende. Således vil alt uønsket post blive sorteret fra og placeret i et karantæneområde, der kan administreres 100 % af brugeren selv.

SMS 1919

SMS 1919

Du kender sikkert sms-afstemninger fra fjernsynet, radioen eller busreklamerne. Du har måske selv deltaget i programmer, hvor du kunne vinde noget, købe et produkt eller tilmelde dig en tjeneste ved at sende en sms. Vi leverer en sms tjeneste som du kan benytte til markedsføring og andet ved hjælp af sms. BEMÆRK! Reguleringen af mobile indholds- og betalingstjenester er beskrevet på www.rammeaftalen.dk

Firewall

Firewall

I takt med et tiltagende fokus på sikkerhed, vælger flere virksomheder at skifte firewall til en "Next Generation Firewall" fra producenten Fortinet. Fortinet er stadig relativt ukendte i Danmark, men på verdensmarkedet har de lynhurtigt vundet anerkendelse for deres innovative produkter, fornuftige priser og uovertrufne performance. Uanset om du vælger den mindste eller største model, får du fuldstændig samme webinterface, samme features og et ubegrænset antal brugere.

Virtual Server

Virtual Server

Hvis din virksomhed har særlige behov, der ikke kan opfyldes af standardiserede produkter, f.eks. muligheden for at køre flere eller større hjemmesider på den samme server, er løsningen måske en dyr dedikeret server. Eller måske overvejer du at anskaffe og placere en server i huset. Det er to løsninger der kan være særdeles omkostningstunge, og måske i mange tilfælde "at skyde gråspurve med kanoner". Med en Virtual Server får virksomheden det bedste fra begge verdener.

Webshop

Webshop

En webshop er et "must have", hvis du har en virksomhed, der indkøber og videre sælger produkter. Det er kun meget få detail butikker, som ikke har - eller overvejer - at supplere deres fysiske salgskanal med en webshop. I den løsning vi leverer er der fokuseret på at minimere tidsforbruget til vedligeholdelse, hvilket betyder at du allerede efter få timer sælger dine produkter. Løsningen kan suppleres med et betalings modul, et SMS modul, og et marketings modul.

Dynamic NAV

Dynamic NAV

Med Microsoft Dynamisk NAV løsningen får du adgang til et af de førende økonomisystemer med tilgang fra flere lokationer via Internet. Løsningen tilgås som udgangspunkt via en lokal Windows klient, men der også mulighed for at tilgå løsningen via en webklient, eller via Remote Desktop. Vi varetager drift, sikkerhed og backup.

Dynamic C5

Dynamic C5

Få adgang til det populære økonomisystem Microsoft Dynamics C5, uden den lokale installation, og med adgang fra alle lokationer via Internet. Så kan du også give bogholderen og revisoren adgang, så de kan opdatere og revidere dit bogholderi uden at skulle besøge dig. Vi sørger for driften og sikkerhedskopiering, og vi sikrer at du altid har den seneste version til rådighed.

Domæne hosting

Domæne hosting

Register dit eget domæne og høst alle fordelene, ved at fremstå med et domæne som er knyttet til dig, eller din virksomhed og som ingen andre kan benytte. Vi hjælper dig med at finde det bedst egnede, uanset om du ønsker .dk, .com, .net eller et af de andre topdomæner. Vi hoster domænet og administrerer dns, så domænet peger på de lokationer du ønsker.

SSL certifikat

SSL certifikat

Hvis du er seriøs med din online forretning, skal du have et SSL certifikat. Det er den bedste måde at sikre brugerdata og beskytte mod identitetstyveri. Mange potentielle kunder vil afvise at handle på et website, der ikke har et SSL certifikat. Når du viser SSL certifikatet sender du et signal om, at kunder kan handle med sindsro, fordi de er beskyttede. Forskellige typer certifikater, giver forskellige niveauer af validering. Vi hjælper dig med det rigtige certifikat og alt andet.