top of page

Krise håndtering

Ind i mellem bryder verden sammen - så er det godt at kende nogen - der kan bevare roen og skabe et hurtigt overblik. 

Vi oplever ca. en gang om året, at et IT-system bryder ned, så vitale data bliver utilgængelige. Det betyder at medarbejdere, pludseligt er ude af stand til det. Det skaber usikkerhed,  frustration og mange spørgsmål.

Hvornår kan vi få adgang til vore mail? Vi har en deadline på et vigtigt tilbud om 30 min. - hvornår kan vi printe? osv.

Vi skaber effektivt og sikkert et overblik, så  nødvendige beslutninger kan træffes, på et sagligt grundlag.

Service aftale

En serviceaftale omfatter de serviceydelser og vilkår der aftales. For aftalen betales et fast månedligt beløb, der står i forhold til aftalens omfang.

 

Prisen beregnes typisk på baggrund af antallet af servere, brugere og andre forhold, der formodes at påvirke tidsforbruget til service og support. 

I forbindelse med nedbrud, hvor der vil være behov for erstatnings- hardware eller software, faktureres dette ekstraordinært.

 

Aftalen kan udvides til også at omfatte reparation, der således også dækker omkostninger til erstatnings- hardware eller software.

En serviceaftale fornyes typisk årligt, og kan opsiges med tre måneders varsel.

Kunder der ønsker en anden løsning, kan købe et klippekort med 10, 20, 30, 50 eller 100 timers service og support. Ved køb af klippekort, reduceres prisen i forhold til antallet af købte timer.

 

Kunder, der ikke ønsker en aftale, faktureres pr. time.

bottom of page