ITX1company © All rights reserved

ITX1company

- always nearby!

 

Kildegårds plads 1
DK-2820 Gentofte

+45 70 20 60 32

info@itx1.com

  • facebook-square
  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter Square
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
HP Server

En klassisk serverløsning med Microsoft Server 2012 R2 giver din virksomhed en uovertruffen performance, der sikrer jer hurtig og sikker tilgang til jeres fælles ressourcer, hvad enten det er filer, mails, CRM eller ERP.

En full-blown server i huset, og I får det hele i en kvalitet uden sidestykke.

Løsningen kan skaleres, så den afspejler aktuelle behov for services og brugere, uden at det påvirker oplevelsen af dynamiske svartider og tilgængelighed. 

Microsoft Server 2012 R2

Microsoft Server 2012 R2 bygger på stolte traditioner og er "state of the art", når det installeres i det rigtige hardware miljø - som eksempelvis en full-blown server fra HP - i forhold til dynamik, stabilitet og kvalitet.

Din virksomhed får således den bedste IT-platform med uovertruffen performance og tilgængelighed,.

NAS

En NAS (Network Attached Storage) er den løsning, du skal vælge, hvis du ønsker at I skal dele filer via netværket eller lagre data fra video overvågning.

Synology er et af de stærkeste brands og foretrækkes af mange på grund af dens funktionalitet, brugervenlighed og stabilitet.

Synology NAS benyttes primært til opbevaring og deling af filer, men understøtter desuden mange af de services, der tidligere kun var tilgængelige i dedikerede servere.

En NAS løsning er derfor ofte det foretrukne valg i mange små virksomheder, der ikke har særlige behov.

Microsoft 2003 Server - slut med Microsoft support!

Microsoft har stoppet supporten på 2003 Server, herunder Small Business Server. Det betyder at der ikke længere udsendes fejlretninger og drivere til den.

Mange kender styrken ved at have en 2003 Small Business Server i huset. Desværre er det forbundet med relativt store omkostninger, for især de små virksomheder, at erstatte den gamle Small Business Server med nyt server udstyr, der kan helt det samme.

Men fortvivl ikke, for der er findes en løsning, som kan tilfredsstille det samme behov, til en pris der er lavere end den, der i sin tid blev betalt for implementering af 2003 Small Business Serveren.

Kombinationen af en lokal filserver - eventuelt suppleret med en SQL server og en Microsoft Online Exchange - kan gøre jobbet.

Løsningen kan suppleres og tilpasses med andre servere og online tjenester efter behov.

Virtual Server

Hvis din virksomhed har særlige behov, der ikke kan opfyldes af standardiserede produkter - f.eks. muligheden for at køre flere eller større hjemmesider på den samme server - er løsningen måske en dyr dedikeret server. Eller måske overvejer du at anskaffe og placere en server i huset.

Det er løsninger, der kan være særdeles omkostningstunge og måske i mange tilfælde "at skyde gråspurve med kanoner".

Med en Virtual Server får din virksomhed det bedste fra begge verdener.

Vi administrerer serveren, du betaler kun for det, du bruger.